1ος Αγώνας Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων-Προετοιμασία

Πέμπτη, Απριλίου 26, 2018

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,

5 & 6 ΜΑΪΟΥ 2018
ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΑΡΙΤΣΩΝ ΡΟΔΟΥ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας του 2018 ξεκινά για πρώτη φορά στην ιστορία του, από τη Ρόδο. Στις 5 & 6 Μαΐου το αεροδρόμιο Μαριτσών στη Ρόδο θα ανοίξει τις πύλες του για τον 1ο φετινό αγώνα ταχύτητας τον οποίο διοργανώνει η StartLine σε συνεργασία με την «ΔΙΕΛΠΙΣ Περί Αγώνων», τον promoterτης διοργάνωσης.

Το νησί της Ρόδου έχει αρχίσει να κινείται σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με την τοπική κοινωνία να μην σταματά να δηλώνει τη στήριξή της στην διοργάνωση του αγώνα. Ήδη το Δημαρχείο της πόλης έχει στολιστεί «αγωνιστικά» με τα προωθητικά banner του αγώνα και τις επόμενες ημέρες οι εκδηλώσεις που αφορούν τον 1ο φετινό αγώνα του Πρωταθλήματος θα ενταθούν, με πορεία προς το Σαββατοκύριακο της 5ης και 6ης Μαΐου.

Το Ηλεκτρονικό Σύστημα Διαχείρισης Αγώνων (ΣΔΔΑ) θα παραμείνει ανοιχτό για τη δήλωση συμμετοχών μέχρι και την Παρασκευή 27 Απριλίου, το βράδυ και υπενθυμίζεται πως οι συμμετοχές μπορούν να υποβάλλονται ΜΟΝΟ μέσω αυτού. Με τον ίδιο τρόπο θα μπορούν να υποβάλλονται οι συμμετοχές και για τη διαδικασία της Ατομικής Χρονομέτρησης (TimeAttack) η οποία διεξάγεται στο πλαίσιο του 1ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας

Σημειώνεται δε, πως για τον ομαλό προγραμματισμό στον τομέα της μετακίνησης προς την Ρόδο αλλά και της επιστροφής, καθώς επίσης και της διαμονής εκεί, είναι πολύ σημαντική η έγκαιρη υποβολή δηλώσεων.

Η ΔΙΕΛΠΙΣ έχει ήδη ανακοινώσει μια σειρά παροχών για τον αγώνα της Ρόδου, οι οποίες ισχύουν για συμμετοχές που θα υποβληθούν εγκαίρως μέσω του ΣΔΔΑ. Τα ποσά που θα πρέπει να καταβληθούν μέσω του Συστήματος είναι 50€ για Α0, Ν1, Ν2 & Ενιαίο και 80€ για τις υπόλοιπες Κλάσεις/Ομάδες. Το υπόλοιπο ποσόν του παραβόλου συμμετοχής (εκτός του Ενιαίου) θα καταβληθεί στο Σωματείο.

 

Το πακέτο παροχών για τον αγώνα περιλαμβάνει δωρεάν παραμονή στη Ρόδο και μεταφορές από Πειραιά-Ρόδο και Ρόδο-Πειραιά, ως εξής:

•     Δωρεάν Μεταφορά αγωνιστικού

•     50% έκπτωση σε συνοδευτικό όχημα του αγωνιστικού

•     Δωρεάν Μεταφορά του αγωνιστικού και του ΙΧ οχήματος έως 5μ. που το ρυμουλκεί επάνω σε τρέιλερ

•     Δωρεάν Μεταφορά του αγωνιστικού εντός φορτηγού, το οποίο θα έχει μήκος έως 8μ.

•     1 καμπίνα για 4 άτομα (1 οδηγό και 3 μηχανικούς) στο πλοίο

•     Διαμονή για 1 ή 2 βράδια, για 4 άτομα (2 δίκλινα) σε ξενοδοχείο τουλάχιστον 4 αστέρων στην ευρύτερη περιοχή Ρόδου – Μαριτσών – Φαληράκι

•     To συνολικό ποσό συμμετοχής -πλην του Ενιαίου- ανέρχεται στο ποσό των 100€

•     Το συνολικό ποσό συμμετοχής Ρόδιων αγωνιζομένων ανέρχεται στο ποσό των 80€

•     Τέλος, για τη στήριξη του Πρωταθλήματος του Ενιαίου, ο φορέας DielpisFormula1 προσφέρει δωρεάν τη συμμετοχή των αγωνιζομένων στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας

Για παροχές, κρατήσεις για μεταφορά και διαμονή: 210 6515 345 - 6939 855 160 - 6978 144 827

Για θέματα αγωνιστικά: 210 9812341 - 6944 308148 - 6977 660 565

Published in Νέα