Αγώνας Πρωταθλήματος Ταχύτητας Αυτοκινήτων - Αεροδρόμιο Τατοΐου

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 27, 2017

            Η STARTLINE διοργανώνει τον 1ο Αγώνα για το φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Αυτοκινήτων στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου. Ο αγώνας διοργανώνεται με την έγκριση της ΟΜΑΕ, με την αρωγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και σε συνδιοργάνωση με την “ΔΙΕΛΠΙΣ Περί Αγώνων” που είναι και ο promoter της διοργάνωσης.

            Με αυτόν τον αγώνα αναβιώνει η ατμόσφαιρα των αγώνων ταχύτητας στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου όπου πριν 35 χρόνια έγινε ο τελευταίος μιας σειράς ιστορικών αγώνων, με μόνο έναν αγώνα, το 2008, να έχει διεξαχθεί από τότε.

            Η διαδρομή φέτος έχει σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα Θανάση Παπαθεοδώρου και περιλαμβάνει 19 στροφές. Έχει μήκος 3.610μ. και είναι αριστερόστροφη με το μέγιστο πλάτος να φτάνει τα 15μ. (περίπου στο 20% της διαδρομής), ενώ στο υπόλοιπο είναι 12μ.

            Στον 1ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2017 τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν θα χωριστούν στις εξής κατηγορίες:

-         Sport

-         Τουρισμού (touring)

-         Formula Saloon

-         Μεγάλου Τουρισμού (turbo-ατμοσφαιρικά)

-         Ενιαίο ΣΟΑΑ

-         Formula

-     Ιστορικά 

            Στο πλαίσιο του αγώνα ταχύτητας θα διεξαχθεί και φιλικός αγώνας με αυτοκίνητα ράλλυ των κατηγοριών Ν-Α-Ε

Η υποβολή συμμετοχών λήγει την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και το αναλυτικό πρόγραμμα διεξαγωγής του αγώνα θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη των συμμετοχών.

      Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του Σωματείου 210 9812341 και  6944 308148 και 6977 660565, στην ιστοσελίδα του σωματείου www.startline.gr και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

       

Download attachments:
Published in Νέα