ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ - Κυριακη 19 Μαρτίου 2017

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 03, 2017

ΕΑΡΙΝΟ ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ

Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017

Οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για τον 1ο αγώνα του Κυπέλλου Χώματος 2017, το ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ που διοργανώνει η START LINE.Ο αγώνας θα εκκινήσει στην αφετηρία της Ειδικής διαδρομής “Κινέτα” στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 19 Μαρτίου για να καλύψει τα 19 χλμ. του 1ου από τα συνολικά δύο (2) περάσματα της σχεδίασης της Κινέτας, όπως και πέρυσι.

Η εκκίνηση της Ε.Δ. βρίσκεται 1 χλμ. μετά τη διασταύρωση με το δρόμο που έρχεται από την κεραία του ΟΤΕ.
Η διαδρομή συνεχίζει μέχρι την άσφαλτο που οδηγεί προς Αγίους Θεοδώρους όπου τα αγωνιστικά στρίβουν δεξιά στη διασταύρωση που οδηγεί προς τη Μονή Παναγία Πράθι.
Σε 3 χιλιόμετρα στρίβουν αριστερά στη διασταύρωση με κατεύθυνση προς Λουτράκι και ακολουθώντας τη διαδρομή κατευθύνονται προς τη χωματερή Λουτρακίου όπου συναντούν την άσφαλτο.
Τα αγωνιστικά στρίβουν δεξιά και συνεχίζοντας για 1 χλμ. περίπου ξαναμπαίνουν στο χώμα αριστερά. Συνεχίζοντας τη χωμάτινη διαδρομή (ανάποδα το shakedown του Ράλλυ Ακρόπολις) τερματίζουν μετά από περίπου 3 χλμ.

Το ΕΑΡΙΝΟ Ράλλυ Σπριντ διεξάγεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων - Περαχώρας και με την υποστήριξη του Δήμου Μεγαρέων.

Το κέντρο του αγώνα, η ανασυγκρότηση, το σέρβις παρκ, ο τερματισμός και η απονομή του αγώνα θα φιλοξενηθούν και πάλι στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας 210 9812341 και 6944 308148.

Μείνετε συντονισμένοι!

Published in Αγώνας